Over ons

Caterbox.nl is opgericht door bevlogen Utrechtse horecaondernemers Sander & Joost.

Beiden houden erg van lekker eten en drinken. Maar vooral ook van de sfeer die een evenement met zich brengt. In tijden van Corona was live bij elkaar zijn ineens niet meer vanzelfsprekend.

 

Er is een nieuwe vorm van ontmoeten ontstaan. Er wordt digitaal vergaderd en de teamborrel verplaatst zich van real live naar online. Om het gevoel van gezellig samen borrelen vast te houden, ontwikkelden Sander & Joost de Caterbox.

Een borrelbox vol culinaire kwaliteitsproducten op mooie biologisch afbreekbare schalen. Je kunt de gerechten direct serveren en genieten. Zo voelt het toch nog een beetje als uit.

Inmiddels is er de dinerbox bijgekomen in verrassende varianten bijgekomen. Voor de zakelijke markt is de Caterbox perfect tijdens een webinar of als staycation box. Je kunt hem zelfs op maat branden voor relaties of medewerkers.

Lekker eten en drinken verbindt of het nu live óf online is.

Unbox & enjoy!

 

 Missie & Visie

Onze missie: luxe en gemak gaan perfect samen

Lekker eten en drinken verbindt mensen. Caterbox.nl zorgt dat ieder live en online evenement ontspannen en gezellig verloopt. Zonder zorgen over inkoop, kwaliteit of het slagen van gerechten. Caterbox.nl bereidt alles tot in de puntjes voor. Met slechts een paar eenvoudige tips & tricks van onze chef zet jij binnen enkele minuten heerlijke borrelhappen of prachtig opgemaakte borden op tafel.

Caterbox.nl werkt met lokale leveranciers en mogelijk met duurzame en seizoensgebonden producten. Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en specialiteiten. Dat proef je!

Aan jou hoe uitgebreid je de culinaire verzorging wenst. Van keep it simple tot een uitgebreid luxe diner.

 

Openingstijden

Ma - vrij: 09.00 - 17.00   ​​
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: gesloten

Shop

Adres

Overijsselhaven 131

3433 PH Nieuwegein

030 30 35 464

Nieuwsbrief

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Food Jazz & DJ's